Sunday, 28 September 2014

Fuchsia Flare


Can you believe how fast time flies? I'm already 32 weeks today Alhamdulillah! Before you know it, my husband and I will be welcoming our second baby into the family, insyaAllah!! I'm happy and nervous at the same time. Thinking back on my first experience is giving me mixed feelings. But I believe in Allah's plan and put my trust in Him. InsyaAllah everything will be ok. According to the last scan, we're having a girl this time tehee^_^ but sometimes scans have proven to be wrong so you never know!

If it is a girl, I can't wait to dress her up in cute little tutu dresses and LBD's! haha. I think it's just natural to dream of dressing a mini you, right? Anyway, It's been quite some time since my last outfit post, no? When you're heavily pregnant, it really is hard to look decent or find something that doesn't make you look like a whale, if you know what I mean(no offence to whales). Most of the time I feel most comfortable in a maxi dress because it's easier to move and work in.

This maxi dress from Misclaire is one of my favorites because it has these cute ruffle sleeve details. Kinda makes me want to just twirl and do the salsa for no reason. I've said this many times, I'm not a fan of pink though(because I think it's just too girly for my personality) so as far as girly goes, fuchsia is my best bet. I just love this site because it's an online website that caters for plus size women. If you often can't seem to find anything fancy in your size. Just head over to Misclaire and you'll find a variety of plus size clothing ranging from maxi dresses, skirts, jackets, pants and so much more!





Hope you have a lovely and productive week and remember to keep me in your duaas!:))




Facebook : plussize.misclaire


Instagram : @plussize_misclaire


Till then!xx

Monday, 22 September 2014

Momma Mia!


Salam semuaaa! Apa khabar??! My apologies for the long hiatus. Been hibernating these past few weeks. Mengandung kali ni rasa kurang aktif nak bersosial ataupun update blog. Tapi hari ni rasa terpanggil nak share pasal susu MOMMA that I recently was introduced to.

Sejak kebelakangan ni asyik experience kaki cramp, lenguh-lenguh badan dan agak letih. Itu antara tanda tak cukup calcium, betul tak? Salah satu sumber makanan yang kita boleh ambil untuk tambah calcium selain sayur-sayur hijau, ikan dan sebagainya, tentulah susu! I'm actually a big fan of dairy products tapi mungkin dairy products yang saya dok makan selama ni banyak bahan tambahan yang tak menyihatkan kot?

Selain nak kuatkan otot dan tulang and also to provide cukup calcium untuk anak dalam kandungan, lepas bersalin akan start menyusu balik kan, so produk ni boleh jadi milk booster tau! I did a little research and thought I'd share with you my findings about this product. So here goes! Jom kita baca apa khasiat susu MOMMA ni!



MOMMA adalah produk susu bernutrisi yang dapat membantu ibu mengandung atau menyusu untuk kekal sihat dan cergas dan dapat membekalkan nutrisi yang lengkap buat anak dalam kandungan atau anak yang disusui. Di samping meningkatkan penghasilan susu ibu.

Tidak seperti produk lain yang berada di pasaran, MOMMA adalah Susu Kesihatan & Kecantikan 4 dalam 1 yang PERTAMA di Malaysia yang merangkumi 4 aspek penting bagi setiap wanita yang bergelar isteri dan ibu :

1. Cantik : Membantu menghalus, melicinkan dan mencantikkan kulit ibu dan bayi.
2. Sihat : Membantu memberi kesihatan yang baik dan merawat stress.
3. Bertenaga : Membantu memberi tenaga segera buat ibu-ibu yang sering keletihan.
4. Bijak : Mengandungi bahan-bahan yang dapat membantu meningkatkan perkembangan otak bayi


Diperbuat daripada Formulasi RAHSIA dan TERKINI daripada campuran 12 bahan SEMULAJADI termasuk bahan-bahan sunnah yang berfungsi membekalkan nutrisi yang lengkap bagi memenuhi keperluan ibu dan bayi.

5 dari 12 bahan semulajadi yang digunakan telah TERBUKTI BERKESAN dapat membantu meningkatkan kuantiti dan menambah kepekatan susu ibu.

Kesan semulajadi dapat dirasakan jika diamalkan berterusan selama 7 hari. Selain diperkaya dengan pelbagai nutrisi dan rasa susu coklat yang sedap, tidak berbau hamis,

MOMMA juga adalah susu rendah lemak dan TANPA GULA.

Mengandungi DHA, Asid folik, tinggi kalsium. Siapakah yang sesuai mengambil MOMMA sebagai minuman berkhasiat tambahan..?

[✔] Wanita yang merancang untuk hamil
[✔] Ibu hamil yang mahukan yang terbaik buat si anak.
[✔] Ibu yang menyusukan anak



Kenapa, dan apakah perlu ibu mengandung/menyusu mengambil makanan berkhasiat?

Pengambilan diet pemakanan yang sihat dan berkhasiat penting untuk si ibu dan juga bayi. Pemakanan seharian yang seimbang sangat penting, tambahan lagi bagi ibu yang mengandung atau menyusu, semua makanan dan minuman yang kita ambil juga akan turut disalurkan kepada anak.

Justeru,sangatlah penting bagi ibu-ibu hamil atau menyusu mengambil makanan/minuman berkhasiat untuk keperluan tubuh si ibu sendiri & juga anak.

Memahami keperluan dan masalah yang sering dihadapi oleh wanita yang ingin hamil, ibu mengandung dan menyusu, susu dari formula gabungan bahan ektraks semulajadi iaitu

Zaitun, Kismis, Omega 3, Delima, Buah Tin, Habatus Sauda, Susu Kambing, Kurma, Madu, Safron, Inulin (prebiotic) dan Coklat dihasilkan bagi memastikan para ibu mendapat khasiat semulajadi.

Sekarang jom kita baca pulak testimoni-testimonial pengguna MOMMA:

"Selalu tgh hari dapat 7oz plg byk..arini dpat perah 12 oz, tu pon kalo ade botol lg, sy boleh dpt lg.." Pn Syahilah

"hai... i nak order lg susu blh.. susu ni memang powerlah....my milk booster....anak i kenyang sampai mls nak bergerak lepas menyusu je...." Pn Shal

"Alhamdulillah...serasi.susu banyak, pastu badan pulak x letih" Pn Norazilah

"Mula-mula minum MOMMA lambat nampak hasil sebab mungkin puasa kot. Tapi bila ikut cadangan sis untuk ambil masa sahur dan berbuka then nampaklah kesannya. Sebelum ni selalu pam dapat 5-7oz then bila susu kurang saya try MOMMA , sekarang alhamdulillah. Banyak jugaklah, dalam 10oz macam tu dapat" Pn Dina

"Salam sis. Alhamdulillah semenjak minum MOMMA air susu tak putus. Even bulan puasa ni saya pun dapat berpuasa penuh. tak risau pasal air susu. Badan pun lebih bertenaga. Tq sangat sis.." Pn Fina


Annnnnddddd yang penting sekali, produk MOMMA ni mendapat HALAL Jakim dan diiktiraf selamat oleh KKM. So tak perlu risau or was-was lagi!


Sesiapa yang berminat nak try macam saya ni boleh check out website atau Facebook MOMMA di :


to order: sms MOMMA to 012-4746962


Nanti kalau dah cuba jangan lupa share testimoni korang kat sini okay!:)

Till then!
xoxo


Tuesday, 26 August 2014

Top 4 Guess Blogger Awards!





Alhamdulillah I was shortlisted as the Top 4 Bloggers for the GUESS Blogger Awards 2014! Thank you EH! Magazine for the opportunity!

More importantly, thank you so much for those who voted and especially to my dear readers/followers who have been such a huge support! You guys are the best! I'm just one step away from winning. If you guys think my looks were the best and I deserve to win, here are some easy steps for you to follow in order to vote me as the winner!;)

STEP 1 : Go to this link http://eh.bloggeraward.my/
STEP 2 : If you already have an account, you can directly 'Log In untuk undi' and vote for me by clicking on my picture. Then click ' Undi untuk blogger ini'.

If you do not have an account yet, you need to register first by clicking the 'Daftar Disini' button. Just follow the steps on the website. After signing up, click on my picture and select 'Vote untuk blogger ini'

And you're done!

Voting is open from 26th August until 8th September 2014.

Thank you again for voting!! I really appreciate it and jazakallah khair<3


Till then!xx


Sunday, 6 July 2014

Denim Galore


I've always been a big fan of denim ever since I could even remember. There's just something about it that appeals to all ages and style preference. Perhaps it's also the fact that denim is not only comfortable to wear, it's one of the most long-lasting, tear-resistant material there is. Not to mention it never goes out of style!

So I came up with 3 different themed looks from my favorite GUESS denim that might give you ladies some ideas how to pair your denim in a more creative way! So here goes!

1. Romantic Dinner

For this occasion, of course you want to go with something sweet and feminine. But being the not so girly-girl that I am, I always like to add a little spunk to my outfit through vibrant colours! So what I did was I paired my Charlotte denim shirt with a neon shirt underneath and rolled up the sleeves to give it a little pop of colour. Finished the look with an electric blue skirt, neon necklace and a printed clutch!

What I love about this Charlotte shirt from GUESS is it's beautiful faded colour and it's light material. When I was out to dinner with hubby in two layers, I still felt cool despite the hot Malaysian weather!
Oh and I love that it doesn't have those clip on buttons and uses these button instead. Give it a nice neat finish.

Feminine, yet not too girlish. Just the way I like it! :)







2. Night Out Party With Friends

For my second look, I was thinking of something simple yet glamorous. And nothing shouts 'GLAM' more than some sequins! All girls love things that are shiny and sparkle, yes? So I paired my Kate Capri white jeans with a white shirt, matching black hijab, heels and clutch. Topped it off with a sequin jacket and I'm ready to party!

These white jeans really appealed to me because of it's cut. It has a low cut and is a little shorter than the normal boot cut or skinny cut. It's suitable for people like me who aren't very tall(157cm!). Plus it let's me flaunt my super gorgeous heels! Tehee!


 A little bling never hurt anyone:P





3. Music Festival

When going to an event out in the open and with a big crowd, you are bound to to feel uncomfortable. So you wouldn't want to wear something that makes you even more uncomfortable. So my choice would be something laid-back and loose, making it easy to move around feel breezy. I wore a printed top paired with my Charlotte shirt worn as a jacket and neutral colours for my hijab and bag. A sling would be best because you wouldn't have to hold it all day!

I love how versatile this shirt is and how it can be mixed and matched to suit any occassion, really! You could even pair it with a pencil skirt and wear it to work! The pockets add seams make it even more cute!
 
 
 

Laid-back and comfortable is the way to go!


It was fun playing dress up and coming up with these looks using my GUESS denim. Perhaps in the future I'll create more looks featuring denim pieces because it is SO VERSATILE. Which one is your favorite? Let me know in the comments section!:))

P/s: Search hashtag #LOVEGUESS #EHmalaysia and #GuessMalaysia on Instagram to see more Guess denim looks!


Till then!xx

Thursday, 3 July 2014

Going Green


Salam and Ramadhan Mubarak to my lovely readers!:) Hope you are all having a blessed Ramadhan with your loved ones, insyaAllah.

Recently I joined the Lebaran Preloved Party at Wonder Wordrobe, Shah Alam. I just had to clear out my closet because there was just too much stuff, the OCD in me couldn't bear it. So what better way to de-clutter and give the chance to someone else to own my pre-loved stuff than a preloved sale:)

It was a fun event and Alhamdulillah almost all my stuff was sold out and reached good hands. I needed to wear something really comfortable during the event so I wore this gorgeous (breastfeeding-friendly!) Fatima dress from KimisOnWeb.

I absolutely love this dress because it's both breastfeeding-friendly and wudu'-friendly. It has a hidden zipper in the front and also on the sleeves. Crafted using dull satin and lace, the dress is light and comfortable and comes with full lining.

Available in pink, mint green, mocha and peach. Mine is mint green. The actual colour is more to the first photo below. I don't know why in the other photos it look like lime green ombre, must be the lighting!

With fellow bloggers Suri, Lyna, Maria, Nurul(owner of NWW) and Adrianai.

 
 
 
Thank you to everyone who came and Nurul of NWW for organizing the event!:)
 
Follow Kimisonweb on their social media accounts for more of their products and latest updates!
 
Facebook : KimisOnWeb
 
Instagram : @kimisonweb
 
Till then!xx